Sommerleir 2019

Rideleir er av de mest populære begivenhetene på Torp ridesenter. Du melder deg på en eller flere uker, hvor hver enkelt ukedag er unik. Det vil bli ulike aktiviteter fra 8 om morgen til 16 på ettermiddagen. Dette innebærer individuell trening tilrettelagt etter hver enkelts nivå, ridning på tur i Malviks fineste skogområder, grilling, bading og mye moro. Er du interessert i å vite mer om hva som skal foregå så gjerne ta kontakt med oss!Vi har alt fra shetlandsponnier til store hester. Felles for dem alle er at de er godt utdannede. Det vil si at vi har snille og tålmodige hester som passer alle erfaringsnivå. Rideleirene passer for alt fra helt ferske nybegynnere, som til erfarne ryttere. Aldersgrensen er 6 år.


Ta en titt på videoen vår fra sommerleiren 2018:

 Rideleir er  av de mest populære begivenhetene på Torp ridesenter. Du melder deg på en eller flere uker, hvor hver enkelt ukedag er unik. Det vil bli ulike aktiviteter fra 8 om morgen til 16 på ettermiddagen. Dette innebærer individuell trening tilrettelagt etter hver enkelts nivå, ridning på tur i Malviks fineste skogområder, grilling, bading og mye moro. Er du interessert i å vite mer om hva som skal foregå så gjerne ta kontakt med oss!

Vi har alt fra shetlandsponnier til store hester. Felles for dem alle er at de er godt utdannede. Det vil si at vi har snille og tålmodige hester som passer alle erfaringsnivå. Rideleirene passer for alt fra helt ferske nybegynnere, som til erfarne ryttere. Aldersgrensen er 6 år. Er dette noe for deg? Se på oversikten nedenfor, finn ut hva som passer deg og meld deg på!

Uke
Aktiviteterpris
26
Rideleir for alle nivåer, aldersgruppe fra 6 år og opp
3300,-
27

Treningsleir for voksne, alle nivåer. Ettermiddag/kveld, tirsdag-torsdag

1500,-
28
Treningsleir sprang og dressur. Deltakerne må være trygge på å ri hesten i alle gangarter. Aldersgruppe fra 12 år og opp
3450,-
30
Ponnileir, aldersgruppe fra 6 år og opp
3100,-
31
Rideleir for alle nivåer, aldersgruppe fra 6 år og oppover
3300,-
32
Rideleir alle nivåer, aldersgruppe fra 6 år og opp
3300,-
33
Rideleir alle nivåer, aldersgruppe fra 6 år og opp
3300,-
33
Treningsleir for voksne, sprang og dressur. Deltakerne må være trygge på å ri hesten i alle gangarter. Ettermiddag/kveld, tirsdag-torsdag
1700,-