Privattimer  

På privattimer har du instruktøren helt for deg selv og kan være med på å bestemme hva som skal skje på timen. Du får muligheten til å trene på for eksempel dressur- eller sprangridning, jobbe med forbedring av sitsen, ha balansetrening i longen, trene på håndtering av hest, eller kanskje du vil ri på tur? Målet med timen avtales mellom elev og instruktør. Det er også mulig å bestille privattime for en gruppe på inntil 5 personer. 


Varighet på privattimene: enkelttime (45 min) eller dobbelttime (90 min). 


Privattime passer for blant annet for deg som: 

- er mer eller mindre ny med hest og ønsker å finne ut om dette er noe for deg. I løpet av en privattime blir du kjent med hva ridning går ut på og får kartlagt ditt ferdighetsnivå. På denne måten kan du, sammen med instruktøren, finne ut av hvilke aktiviteter/kurs som passer for deg og hva du burde trene på videre. 

- har ridd en stund og som ønsker mer utfordringer og høyere intensitet på timen, samt kanskje som forberedelse til et stevne eller et kurs. 

- kurselever som ønsker raskere progresjon i sine rideferdigheter. 

- for deg som har drevet med hest tidligere, og som ønsker å ta opp ridningen igjen uten å forplikte deg til et helt ridekurs. 


På privattimer kan du selv være med å bestemme hva som skal skje på timen. Du får muligheten til å trene på for eksempel dressur- eller sprangridning, jobbe med forbedring av sitsen, ha balansetrening i voltige,  trene på håndtering av hest, eller kanskje du vil ri på tur? Målet med timen avtales mellom elev og instruktør.


Priser: se egen prisoversikt. 


Bestilling: På forsiden av nettsiden finner du vårt bookingssystem, med oversikt over ledige privattimer. Her kan du selv velge hvilket tidspunkt som passer best for deg. Her kan du også skrive hvilke ønsker du har for din privattime.