Aktiviteter

Her finner du de mest populære aktivitetene vi tilbyr. Ved spesielle ønsker ta kontakt for et uforpliktende tilbud. Vi tar i mot små og store grupper i både privat regi og bedriftssammenheng. 


Påmelding til de ulike aktivitetene foregår enten via bookingsystemet vårt på forsiden, eller via e-mail til post@torp-ridesenter.no. Trykk "kontakt oss" eller send en e-mail for øvrige spørsmål.
Ridekurs

Vi tilbyr et bredt spekter av ridekurs. Dette omfatter alt fra kurs for nybegynnere til øvet sprang og dressur i alle aldersgrupper.


 

Ponniklubb

Vårt mest populære tilbud for de aller minste!En søndag i måneden fra kl 11:00 til 14:00 har vi ponniklubb for barn opp til 10 år. På ponniklubb er det ridning på tur eller ridebane, voltige, stell og kos med ponniene og diverse aktiviteter i stallen. Ingen forkunnskaper er nødvendig (verken barn eller foresatte).

 

Privattimer

Full fokus på deg! Her får du muligheten til å være alene på timen eller i små grupper, samt bestemme hva du vil ha fokus på i rideundervisningen. Du får tettere kommunikasjon med ridelæreren og bestemmer selv intensitetsnivået på timen. 
  

 

Rideleir

Vi holder rideleir i sommerferien, høstferien, vinterferien og påskeferien. Bli med på en hel uke fullspekket med ridning, moro med gode venner og ikke minst masse god læring! 

Treningsleir

Treningsleir har flere fellestrekk med rideleir, men skiller seg ut i undervisningen ved at det er fokus på å forberede rytteren for konkurranseridning. Vi har egen treningsleir i sommerferien i uke 27, med fokus på sprang- og dressurridning. 

 

Weekendkurs

Disse helgene har høy intensitet med tre rideøkter og en teoriøkt i løpet av helgen. Vi arrangerer weekendkurs 1-2 ganger per semester, og ellers på forespørsel. Vi kan også skreddersy et eget weekendkurs for deg og dine venner etter deres ønsker og behov. 

 

Bursdagsfeiring

 Verdens beste bursdagsfeiring! Vi tar i mot store og små grupper til bursdag. Vi stiller med lokale for bespisning, samt hester/ponnier og rideinstruktør. Bursdagen arrangeres etter deres ønsker. 
    

 

Skreddersy en dag

Dette kan være et utdrikningslag, teambuilding med bedriften, aktivitetsdag med familien, blåtur med vennegjengen. Bare fantasien kommer i veien for hva man kan gjøre!