Rideleir i vinterferien!

Påmeldingen til rideleir i vinterferien er nå åpen!
Aldersgruppe fra og med 6 år og opp, nivå fra nybegynner til øvet/viderekommen, med egen gruppe for sprang-og dressurridning. Individuell undervisning tilrettelagt etter hver enkelts nivå. Det vil bli ridning på bane, voltige, gymkhana, ridning på galoppsporet og ut på tur. 
 • Uke 8, mandag til fredag kl. 8:30 - 16:00. 
 • Pris mandag - fredag: kr. 3000,-
 • Pris per dag: kr. 650,- 
 •  

  På rideleir har vi fokus på at barna skal bli kjent med hverandre, ridesenteret og ikke minst hestene. Videre har vi fokus på lek og utvikling i et godt og inkluderende miljø i stallen vår, mens vi koser oss masse med hestene. 

  Praktisk informasjon: 

  Tidspunkt: Rideleiren går fra mandag - fredag kl. 8:30 - 16:00. Det er mulig å melde seg på for hele uken, eller for en eller flere dager. 

  Oppmøte/henting: mandag kl. 8:30. Det er mulig å møte opp tidligere, våre ansatte kan ta i mot deltakerne fra kl. 8:00. Henting på ettermiddagen senest kl. 16:30. 

  Mat: alle må ha med matpakke som holder for hele dagen (2 måltider). Vi serverer frukt o.l. som snacks. 

  Klær/utstyr: ta med klær etter været, samt skiftetøy. Alle må ha støvler/sko med hæl. Hjelm kan lånes hos oss for de som ikke har med egen hjelm. 

  Sykdom/allergier: Dersom noen har sykdom/allergier/spesielle behov vi skal ta hensyn til må dette varsles på forhånd. 

  Pris/betaling: Pris hele uken kr. 3000,-, per dag kr. 650,-. Faktura sendes på e-post og må betales innen forfall for å beholde plassen.

  Påmelding: Bindende påmelding sendes til post@torp-ridesenter.no.

  Påmeldingen må inneholde navn, alder og erfaringsnivå på deltaker, samt navn, adresse, telefonnummer og e-postadresse til foresatte.

   

  Velkommen til rideleir!