Privattimer og turridning

Hva er privattime, og hva gjør vi på timen?
Privattimer er enkelttimer hvor eleven har tid alene med instruktøren. Man kan da velge å være eneste person på timen eller om man ønsker være flere som rir sammen. Standard varighet på privattimer er 45 min. Dersom man ønsker kortere/lengre tid kan dette avtales ved bestilling.
På privattimer kan man selv være med å påvirke innhold på timen. Man kan komme med ønske om kurs i oppsaling og håndtering av hest, opplæring i ridning på bane, turridning, voltige o.l. Man kan også varsle om man ønsker å sale opp hesten selv, eller om instruktøren skal ha hesten klar til timen.

Utstyr
Hjelm kan lånes hos, men vi anbefaler egen. Ha ellers på ridebukse eller andre bevegelige klær. Sko med hæl er påbudt, for eksempel kan man bruke støvler om man ikke har ridestøvler.

Når kan man ri på privattime?
Vi har ledig kapasitet for privattimer på fredager, lørdager og søndager.

Bestilling
Høres dette ut som noe for deg? Send oss noen datoer som kan passe for deg, så skal vi se om vi har ledig tid på denne datoen. All bestilling av privattimer må skje senest tre virkedager før dato man ønsker timen. Bestilling skjer per e-post til oss, eller på sms til instruktør (kun for elever som allerede har ridd for denne instruktøren).

Betaling
For å få mest mulig ut av timen anbefaler vi oppmøte senest 10 minutter før timen for å betale og få utdelt hest. All betaling skjer med kort (kun debetkort) på vår kortterminal.

Klippekort
Dersom du planlegger å ta flere privattimer kan vi anbefale å kjøpe klippekort (kr. 2250,-). Klippekortet gir kr. 50,- i rabatt per privattime. Se under for en oversikt over pris på privattimer med og uten klippekort.

utebane

Turridning

Frister det mer med en tur utenfor ridebanen er også dette en mulighet, både alene med instruktør eller i en større gruppe. Avhengig av rideferdigheter kan vi tilby både rolige skritteturer samt turer med mer trav og galopp. Bestilling per e-post eller per sms til instruktør (kun for faste elever). Se under for priser.

12277317_10156287247200014_623875414_n

Priser (45 minutter):

1 elev på timen: kr. 530,- (klippekort kr. 480,-). Sprangtime kr. 580,-/530,-

2 elever på timen: kr. 430,- per pers (klippekort kr. 380,-). Sprangtime kr. 480,-/430,-

3-5 elever på timen: kr. 330,- per pers (klippekort kr. 280,-). Sprangtime kr. 380,-/330,-

Vi kan også tilby privattimer (bane/turridning) med en annen varighet enn 45 minutter, ta kontakt med oss på post@torp-ridesenter.no for pris.